Feeds:
Posts
Comments

Archive for August, 2011

balik kg

Aku dh smpai rumah mak since kemaren. .

Selagi belom raya mmg x siap2. .

Balik dr melaka aku singgah KLIA amek ibao. .

Besoknya ktorg d TAR. Rasanya x seramai as sebelum yg aku dtg. .

May be dh ramai balik kg. .

Semalam tayar kereta aku pancit dan ibao accident kat banting n the worse thing is road tax kereta bapak aku tuh baru seminggu mati.

Aku pon x ingat.

Dan dia melanggar kereta org. .

Naseb baik ada abg hasnul. .

Aku pon takut gak, sebab dia cakap bpk g umrah x bgtau dia pon so aku terpaksa ckp aku pon tau last minute. .

Advertisements

Read Full Post »

monday again. .

Isnin lagi. . Malasnyer la hai nak kerja. .

Tp hari ni aku kne bersemangat utk menghabiskan stok2 krepek d rumah. .

Tak sabar nak beraya. .

Read Full Post »

shopping @TAR

Syiok tol hari ni. .

Plan dgn erin and syif. . Nak shpping raya. .

Dpt apa yg dicita2kn. Mmg murah giler.

Memula g city plaza, mmg murah tp kne beli kodi2 laks. . Tuh yg leceh tuh. .

Tp nanti mmg besh. .bolehla aku bisnes2 nanti. Hehehe. .

Aku beli tudung bawal crown idaman hati x 2 pcs. .dll. .

Walaupon mmg orang ramai giler. .

Memula ingat nak buat cookies dgn piza. . Last minute x jadi sebab malas nak susahkn dia. .

So aku balik bnting menapak. .

Lama tol x naik erl, bas dan semua kenderaan awam.

Hari ni aku bernasib baik sebab x payah tunggu lama nak tunggu train/ bas.

Teringin laks nak makan nasik ambang. Harap2 sempat. .

Read Full Post »

kursus

Bestbyer kursus swishmax. .

Besok last day. .

Teringin nak makan grill beef. .

Tatau nper suddenly craving like dying. .

Read Full Post »

syukur. .

Hari ni aku kursus swish max kat JKN. .

Kalo kursus mcm ni ala-bercuti gak. .

Relaxkan kepala otak aku dari kerja-kerja yg menumpuk. .

Lusa BPFN melaka ada DCM. .tapi tatau kenapa aku lak yg nervous. .

Yekla may be sebab aku blum buat apa2 talk pasal medication safety. .

Mati ler aku nampak gayanya. .

Aku smpai awal kat JKN, aku tgk msing2 berkejar nak punch, cari parking. .jalan kaki 100 meter then berebut lift n baru dpt punch card. .

Aku? Park sgtla senang sbb org x ramai, then few meter jalan kaki n punch card. .

Aku slalu keluar rumah 7.55am. .

Smpai hospital 7.57am. .park n jalan x smpai 1 minit. .

Tetap sebelum pukul 8.00am aku punch. .

Tapi kalo cengginila gayanya. . Kne gerak awal. .

Cari parking smpai punch card at least 10 minutes. .

Last week ada survey dr KKM pasal aircond. .

Nama engineer in-charge : en. Hafizi. Baru aku teringat mien tgh confinement leave skrg. .

Ok. .aku nak kluar kereta skrg dan berkursus. .

Read Full Post »

buka pose@ enstek

Utk pertama kalinya aku mnejejakkan kaki d bandar enstek. .

Ingatkn jauh sgt. .sebab slalu nmpak signboard bdr enstek otw g seremban hi-way.

So aku memberanikan langkah ke sana utk bjumpa piza. .dekat jek rupanya. .

Buka pose kat restoran seblah klinik. .buffet = rm15. .murah giler

Read Full Post »

thanks ladies

To a’a , sai, erin, syif , emi & yabeet thanks for the gr8 moment we shred. .

Berbuka puasa, terawikh n sahur. .

Rasa mcm zaman sekolah kan?

Dari mula2 nak balik malam2 then tak jadi sebab dah malam sgt. .

N rasa masa tak cukup kan?

Tukar2 cerita. . .

Iyekla bila lagik nak melepak bersama-sama. .

Diharap ramadhan kali ni memberi harapan dan kejutan yang terbaik utk kta semua. .

Kesian emi x pasal2 kne tinggalkn abg tdo sorang2. .hehe. .

Luv u guys. .next time kta ajak lagi ramai. .

Read Full Post »

Older Posts »