Feeds:
Posts
Comments

Archive for March, 2012

akhirnya

Lama tol bak kata ustaz hanafi ‘coming moon’. .

Akhirnya kembali normal dan harap berterusan. .

Teringat nasik mandee kat zamzam tadi. . Tq bapak coz blanjer. .

Advertisements

Read Full Post »

kne saman

Laptop rosak, kne saman parking. .

Adoi. .

Mmg bad day. .dah semalam ada hal lain pulak. .

Tension!!!!!

Read Full Post »

Semalam g reception edot kat seblah perpustakaan negara. .

Aku, syif, erin n sai. .

Then ktorang jumpa a’a kat alamanda to pre bday sai. .

Dah lama x jumpa kengkawan. .

Paling best. .bila aku nyanyi my feberet song “kisah kasih di sekolah”. .

Walaupon liriknya agak kelakar tapi sgt bermakna. .

Besok dah isnin, erin pon dah balik melaka. .

Tinggallah kucing-kucingnya kat sini. .

Mata kanan atas aku asyik berkelip2 jek. .

Org kata nak jumpa org jauh. .siapa ya? ? ?

Read Full Post »

kawan lama

Balik kerja singgah di pasar malam banting. .

Mcm biasa mak pesan bakso dan aku nak makan popia. .

Brader tuh baru jek racik sayur popia tuh. .

Tetibak ada seorang wanita yg sgt cantik berdiri seblah aku order popian gak. .

Mcm kenal. .

Putih gebu, tinggi, mata hazel. .

Aku pandang dia, dia senyum. .
Dia pandang aku, aku senyum. .

Aku cakap “mcm kenal”

Dia : oyeke? Kat mana ye?

Aku : fadillah ke?

Dia : faradilla, siapa ni ye?

Aku: kak yong lah

Dia : lainnyer kakyong. .apsal semangat sgt?

Aku : hahahaha. .

Dulu faradilla dia punya tembam, stok pkai kain senteng nampak stokin. .

Tapi skrg punye cun melecun, kurus tinggi lampai. .

Katanya nak kawen 5 mei. .alhamdulillah. .

Read Full Post »