Feeds:
Posts
Comments

Archive for June, 2017

ramadhan day 11

aku tak ingat ramadhan yg lepas mcm mana tapi yg pasti aku memang banyak buka pusa sorang juga . .

cuma healthy life n healthy food tuh tak ingat sangat . . rasanya ada makan nasi jugak sebab selalu beli gulai kawah kat bazaar pkns . lepas tuh beli air manis .

walaupon this year try utk tak makan nasi nak tidak ke bazaar tetapi kantoi juga . .

terpaksa makan nasi dan minum air manis  tiap kali buka kat kampung . .

mood buat kuih dah habis . . yay !!! so dah tak payah makan kuih manis . since beras pon dah habis bawak balik bagi mak. roti pon mmg malas nak beli n nak makan .

sumber karbo dari kentang kalo masak kentang lah . .

besok nak masak sup ayam kentang dan cendawan lah . . haha 😂 tiba- tiba jek kan . .

seronok sangat time bulan puasa ni . . tapi selalu perkara yg kita suka sangat akan berlalu dengan pantas . . 2 weeks more to go . .

raya nanti adakah aku akan tewas??

misi kempiskan perut boncet . .

Read Full Post »