Feeds:
Posts
Comments

Archive for November, 2011

awal muharram

Salaam tahun baru. .

Semoga yg indah-indah sahaja tahun ini. .

Hari ni aku baru balik dari kampung. .

Melawat keluarga. .rasa best sgt. .almaklumlah tahun baru. .

Memang sepadan dgn resolusi yg depa buat kat ayer keroh. .

Rupanya depa buat utk tahun baru hijrah. .

Besok kne pergi research day. .

Hubby pon dah jauh di mata. .

Tadi g PD, lepak kat permaisuri sebab maknah ada family day kat sana. .

So lepak ngan mereka2. .lapar lak hujan2 ni. .

Lepas tuh lepas isyak, drive balik. .

Mmg takut sbb gelap jalan dr PD ke melaka. .

Aku pon arif sgt. . Selawat bebanyak then ikut signboard. Alhamdulillah selamat smpai. .

N here I am. .

Advertisements

Read Full Post »

family day. .

Hari ni happy sgt sebab pergi family day dengan hubby n erin. .

Aku menang tarik tali, dapur hangus, seiring sejalan, semakin jauh semakin dekat. .

Hubby pon menang hadiah bola sepak pntai, tarik tali, semakin jauh semakin dekat dan main guli. .

X sia2 dia dtg. . Mesti dia hepi gler. .

Otw balik. . Singgah minom coconut shake n nampak salleh n wife. .

So join derang minom. Tq salleh sebab belanja. .

Masa berlalu cepat. .

Berkawan dr single. . Kawen dan ada anak. .

Aku jek yg belom ada rezki. .

Tapi meang best ar. .

Read Full Post »

lega sket

Terima kasih kepada encik suami tersayang kerana telah banyak membantu pindah rumah. .

To ms sherilyn , tq jugak sebab sanggup dtg penat2 balik kje tolong sy pindah. .

Sakit badan. .

N rasa nak demam sebab byk giler brg. .

N asek sedut habuk jek. .

Tuan rumah dah bising suruh kluar. .

Read Full Post »

pindah

Malasnya nak pindah rumah. .

Nak pack barang. .

Nak angkut etc. . Malas sgt. .

Read Full Post »

hari inovasi 2011

Minggu ni sehari jek masuk ofis. .

Itupon esok ada perhimpunan pagi. .

Kena perkenalkan diri. .

Adoyai. .malasnya. .

Seb bek ada kak srima. .

So takdelah sorang2 sangat. .

Happy giler KIKF 2-3 lepas. .

Dapat buat small gath for ex- semesta : kak srima, erin, n sha. .

Small gath ex-ugm ; shafeeq, fatyah, phoebe. .

Besh!besh!

Harap2 sentiasa kebahagiaan menyebelahi aku kat JKN ni. .

Hari ni hari inovasi utk penyampai hadiah kepada APC dan segala anugerah kualiti. .

Segan sebenarnya nak dtg sbb semua tanya APC ke. .

Aku cakap peserta jek. .

Then jumpa thaya punye abang kat cni. . Dh balik selangor dah. .

Read Full Post »